Call of Duty :: Απαραίτητα Αρχεία

Sponsors


http://www.jcbservices.gr
http://www.nike.com/gr/el_gr/
http://www.myservices.gr
https://dombaishop.com/
Η αποστολή της Dombai Sports είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής στις καλύτερες τιμές κάνοντας τους πελάτες μας να αισθάνονται πραγματικοί αστέρες του αθλητισμού.
http://www.inspot.gr/

Call of Duty :: Απαραίτητα Αρχεία


Καταρχήν πρέπει να έχετε ένα original CALL OF DUTY BLACK OPS 2 με το cd-key του στον υπολογιστή σας. Επισης θα πρέπει να έχετε λογαριασμό στο Steam (http://store.steampowered.com/) για να μπορέσετε να ξεκινήσετε το παιχνίδι και να επικοινωνείτε με τους συμπαίχτες σας.

 
Το Teamspeak είναι πρόγραμμα φωνητικής επικοινωνίας.
Το πρόγραμμα μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ:
Κατεβάζετε για Windows το client 32-bit άμα έχετε 32bit λειτουργικό
 ή Client 64-bit αν έχετε 64bit και κάνετε εγκατάσταση (11.8Mb).
Μετά την εγκατάσταση:
Βήμα 1ο:Στο menu connections επιλέγετε connect.
 
Βήμα 2ο: Στο παράθυρο που εμφανίζετε το μόνο που πρέπει
να συμπληρώσετε ειναι τα στοιχεία του server μας καθως και
το nickname σας.
Αφού τα συμπληρώσετε πατάτε connect.
 
Server address:94.75.238.101
Server port:9184
Βήμα 3ο:Αφού συνδεθείτε κάνετε τις εξής ρυθμίσεις:
Στο menu settings επιλέγετε options.

 
Βήμα 4ο:Στο παράθυρο που εμφανίζετε πηγαίνετε στην καρτέλα Capture,
 επιλέγετε push-to-talk και ρυθμίζετε το κουμπί που θα πατάτε για να μιλάτε
 στο κανάλι.
(ΠΡΟΣΟΧΗ:Δεν αφήνουμε επιλεγμένο το voice activation).
 
______________________
ESL
 
Η Εγγραφη στο ESL είναι υποχρεωτικη για τα Μελη της Ομαδας μας.Αφου εκει είναι τα περισσοτερα Πρωταθληματα που συμμετεχουμε.
Πηγαινουμε στο www.esl.eu.gr  ταυτοχρονα ανοιγουμε και δευτερο παραθυρο πηγαινοντας στο http://www.esl.eu/gr/faq/3222  οπου υπαρχουν αναλυτικες Οδηγιες για την Εγγραφη μας.
Ως Nickname θα δηλωσουμε το ιδιο με το οποιο ειμαστε δηλωμενοι στην Ομαδα βαζοντας μπροστα τα Tags της ομαδας.
Δηλαδη θα εγγραφουμε ως  GROF.Nickname .Δεν βαζουμε δηλαδη τον Βαθμο.
 
 
  
 
   Πηγαίνουμε στο www.clanbase.com  , πατάμε αριστερά αυτό που λέει Register, και συμπληρώνουμε τα πεδία.
   Nickname:
βάζουμε το nickname μας χωρίς τον βαθμό, δηλαδή έτσι:
 
GROF.Nickname
   Country: επιλεγούμε υποχρεωτικά Greece, σε κάθε άλλη περίπτωση δεν θα μπούμε στην ομάδα.
   Games: επιλέγουμε τα παιχνίδια που έχουμε σκοπό να παίξουμε στην ομάδα.
   Πατάμε Submit
   ¶μεσα ανοίγουμε το email που δηλώσαμε διότι μας έχει έρθει η απάντηση δίνοντας μας ένα Link,το ανοίγουμε και βλέπουμε πλέον την προσωπική μας σελίδα στην Clanbase.
    ( πάνω λέει: Account: GROF.Nickname/ GROF)
   To νούμερο Login ID που μας δίνει το στέλνουμε στο Αρχηγείο της ομάδας στο: gmanager@grof.gr   βάζοντας ως θέμα : < Clanbase ID> ,και γράφοντας μέσα το ακριβές Nickname μας όπως είναι στην Clanbase καθώς και το Login ID νούμερο που μας έδωσε.
 
   Δίνοντας αυτό το νούμερο η Ομάδα μπορεί να μας καλέσει πλέον μέσω Clanbase να ενταχθούμε στις τάξεις της.
   Κατόπιν αυτού θα παρακολουθούμε τα email μας διότι η Clanbase θα μας στείλει ένα με θέμα : Request to join a clan. Ανοίγοντας το θα μας λέει ότι ο Αρχηγός των Greek Operation Forces μας ζητάει να μπούμε στην ομάδα του και μας δίνει ένα Link το οποίο το ανοίγουμε και αριστερά μας ζητάει να βάλουμε το email  μας και το Password. Τα βάζουμε και τότε συνδεόμαστε με μια οθόνη που μας ρωτάει αν συμφωνούμε να ενταχθούμε στους Greek Operation Forces πατάμε Submit  και πλέον έχουμε ενταχθεί.
   Μετά από λίγο ανοίγουμε τα email μας διότι έχουμε δεχθεί ένα ακόμα από την Clanbase με θέμα You have been added to clan 'Greek Operation Forces'  και μας αναφέρει ότι έχουμε ενταχθεί στην ομάδα. Μας δίνει κάποια Link εμείς πατάμε το πρώτο. Ξανακάνουμε Login.
   Πατάμε πάνω δεξιά εκεί που λέει Admin μας βγάζει σε μια σελίδα που πάνω λέει Personalities εκεί βλέπουμε GROF.Nickname  ( Greek Operation Forces) και πατάμε (κάνουμε κλικ δηλαδή) στο Nickname μας .ΠΡΟΣΟΧΗ πατάμε στο Nickname που έχει αριστερά του τη λέξη Greek Operation Forces όχι στο άλλο. Μας πηγαίνει σε μια σελίδα που πάνω αριστερά βλέπουμε:
   Account: GROF.Nickname / GROF       
   Πατάμε πάνω στο / GROF .
   AYTH  είναι πλέον η σωστή σελίδα την οποία βάζουμε στα < Αγαπημένα - Favourites > και την χρησιμοποιούμε για να βλέπουμε όλες τις Δραστηριότητες της ομάδας μας στην Clanbase.
   Τους επικειμένους Αγώνες τους βλέπουμε αν σε εκείνη τη σελίδα πατήσουμε πάνω δεξιά εκεί που λέει Pending .
___________________
 
 
 Η ΣΤΟΛΗ ΜΑΣ
ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΗ ΦΟΡΑΜΕ
Φοράμε τη στολή μας (tags)GROF.Nickname.Rank στο Game μέσα και στο TeamSpeak. Πρέπει να φοριέται όπως ακριβώς προβλέπεται, χωρίς καμία παρέκληση. Δηλαδή το πρώτο γράμμα του nickname είναι πάντα <κεφαλαίο> τα υπόλοιπα< μικρά>. Επίσης το πρώτο γράμμα του βαθμού πάντα <κεφαλαίο> τα επόμενα <μικρά>. Αν μέσα στο παιχνίδι για κάποιο λόγο δεν χωράει μονό τότε παραλείπουμε τον βαθμό που γράφεται στο τέλος.
Στο φόρουμ της ομάδας γραφόμαστε μονό με το nickname μας χωρίς τα tags. Στην Clanbase γραφόμαστε χωρίς τον βαθμό δηλαδή έτσι:GROF.Nickname.
 
ΠΡΟΣΟΧΗ στο φόρουμ γραφόμαστε με το Nickname με το οποίο έχουμε μπει στην ομάδα.
____________________
 
 
ΤΟ SITE ΜΑΣ
Ότι πληροφορίες θέλουμε σχετικά με την Ομάδα υπάρχουν στο site μας. Το site χωρίζεται σε δυο τομείς ,το Γενικό που αφορά όλη την ομάδα ανεξάρτητα από το Game, και στα Τμήματα που αφορούν τα συγκεκριμένα Games στα οποία εισερχόμαστε αν πατήσουμε πάνω στο αντίστοιχο εικονίδιο του Game που μας ενδιαφέρει το οποίο βρίσκεται πάνω πάνω.
 Στο CALENDAR βλέπουμε όλα όσα θα γίνουν τις επόμενες ημέρες στην ομάδα. Προπονησεις, Συγκεντρωσεις, Αγώνες (match), Γενικές Συναντήσεις (Γ.Σ),Ανώτατα Συμβούλια (Α.Σ),άρα μπορούμε εύκολα να βρούμε πότε είναι το επόμενο γεγονός σχετικά με το παιχνίδι που μας ενδιαφέρει ώστε να φροντίσουμε να είμαστε εκεί(στο TeamSpeak δηλαδή).
Στα MEMBERS βλέπουμε όλα τα Μέλη της ομάδας ανάλογα με τον βαθμό και τη θέση που έχουν, καθώς και ότι άλλη πληροφορία υπάρχει (email κλπ) γι΄αυτά. Αν θέλουμε να δούμε πόσα Μέλη έχει το Game μας πατάμε στο εικονίδιο που βρίσκετε πάνω πάνω και αντιστοιχεί στο Game που θέλουμε και μπαίνουμε στο site του Game, μετά πατάμε αυτό που λέει ΜΕΛΗ-ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ.
______________________
ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ 
 
Πάντα ενημερωνόμαστε από το site και το φόρουμ για τα επερχόμενα θέματα της ομάδας έτσι ώστε να έχουμε γνώση και άποψη επί του προγράμματος της ομάδας μας.
Συμμετέχουμε πάντα σε όλες τις Γενικές Συναντήσεις (Γ.Σ) της ομάδας που γίνονται την πρώτη καθημερινή μέρα κάθε μηνά και στις οποίες μαζεύεται όλη η ομάδα από όλα τα Game.
Στους αγώνες φροντίζουμε να είμαστε συνεπείς και για την ακρίβεια έχουμε φροντίσει για την διαθεσιμότητα η μη της συμμετοχή μας από το ημερολόγιο των αγώνων της ClanBase (Calendar/Pending Matches). Mια ώρα πριν την έναρξη του αγώνα η ομάδα παίρνει την αναφορά της και αρχίζει το briefieng στο Teamspeak φυσικά.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα στο TeamSpeak γίνεται η χρήσης του με άκρως στρατιωτική πειθαρχία. Υπεύθυνοι για τα ενεργά κανάλια του TS κατά την διάρκεια ενός αγώνα είναι οι Δκτες των Squad, όπου και καθοδηγούν την Squad τους μέσα από το ΤS, ενώ έχουνε και μεταξύ τους διαρκή επικοινωνία πληροφοριών.
Ο καθένας πρέπει να δίνει μεγάλη σημασία στο ρόλο του και να ρωτάει μέχρι να τον κατανοήσει απόλυτα. Προσπαθούμε να παίζουμε οργανωμένα και να ακολουθεί ο καθένας πιστά τον ρόλο που η ομάδα του έχει αναθέσει.