ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΟΜΑΔΑΣ

ΑΡΘΡΟ 1.  ΑΠΟΔΟΧΗ ΜΕΛΩΝ - ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

Ο Οργανισμός-Ομάδα μας δέχεται για Μέλη της μόνο Ελληνες Πολίτες είτε μένουν στην Ελλαδα ειτε σε καποιο άλλη χωρα του κοσμου αρκει να είναι 16 χρονων και πανω.Κατ"εξαιρεση μπορει να δεχτει και Υπηκοους αλλων Χωρων λιγους σε καθε Game οι οποιοι θα ειναι Παγκοσμιως καταξιωμενοι στο χωρο τους και θα βοηθησουν και τους υπολοιπους να αποκτησουν καλυτερες επιδοσεις..Το υποψήφιο μέλος στέλνει την  ΑΙΤΗΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ την οποία παραλαμβάνει ο Αρχηγός ή οι Υπαρχηγοί της ομάδας και την κάνουν δεκτή η όχι. Αφού γίνει δεκτή ο υποψήφιος μπαινει στη λιστα των Δοκιμαστικων Trial Μελων.Στην αρχή μπορεί να ενταχθεί μόνο σε ένα παιχνίδι.  Αν τελικά αποφοιτήσει και γίνει πλέον κανονικό μέλος παίρνει τον βαθμό του Private [Pvt].Μπορει να ενταχθει και σε 2ο Παιχνιδι όταν φτασει στο Βαθμο του Cpl. Όταν περάσει στον βαθμό του Sgt,  μπορεί να ενταχθεί και σε 3ο Παιχνιδι που ειναι και το Ανωτερο οριο.Φυσικά σε όλα τα παιχνίδια θα έχει τον ίδιο βαθμό.

Αν κάποιο Μέλος θέλει να μπει σε κάποιο άλλο παιχνίδι πρέπει να ειδοποιησει το Διοικητη η Υποδιοικητη του Παιχνιδιου που θελει να ενταχθει.Αυτοι με τη σειρα τους ενημερωνουν το Αρχηγειο.
 

ΑΡΘΡΟ 2.  ΕΙΔΗ ΜΕΛΩΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ

Τα Μέλη χωρίζονται σε 5 κατηγόριες.

Α.ΝΕΑ ΜΕΛΗ: χαρακτηρίζονται όσοι εντάχθηκαν στην ομάδα και βρισκονται στα Trial Members .Έχουν την υποχρέωση να δηλώνουν την εγγραφή – ένταξη τους στο αντίστοιχο topic του forum : ΝΕΑ ΜΕΛΗ αναφέροντας το παιχνίδι στο οποίο εγράφησαν και τυχόν απορίες ή διευκρινήσεις επιθυμούν. Παραμενουν ως Trial για 3 εβδομαδες και αναλογως την συμμετοχη αλλα και τον χαρακτηρα που επιδυκνειουν γινονται Μονιμα Μελη περνωντας τον Βαθμο του Pvt η διαγράφονται.

Β.ΕΝΕΡΓΑ :  Όταν παρακολουθούν κανονικά τις δραστηριότητες της ομάδας και συμμετέχουν  τουλάχιστον σε 3 συναντήσεις-προπονήσεις το μήνα.

Γ. ΣΕ ΑΔΕΙΑ: Κάθε μέλος μπορεί να πάρει έως και 3 μήνες άδεια το χρόνο.  Η πιστοποίηση ότι είναι σε άδεια γίνεται μόνο εάν βάλει το ανάλογο post στο ειδικό section στο Φόρουμ της ομάδας, όπου θα Αιτείται το ακριβές διάστημα που θα λείψει.  Ο Διοικητής του η ο Υποδιοικητής θα απαντήσει από κάτω αν εγκρίνεται η άδεια.  Αν επιστρέψει νωρίτερα ξανακάνει ποστ στο ίδιο section του φόρουμ.  Όσο καιρό είναι σε άδεια δεν χάνει το Διοικητικό πόστο που έχει.  Εάν κάποιο μέλος λείψει χωρίς να το έχει Αιτηθεί στο Φόρουμ της ομάδας τότε δεν δικαιολογείται σαν αδειούχος.

Δ. ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ: Τα μέλη περνούν σε εφεδρεία αν έχουν να εμφανιστούν χωρίς να ειδοποιήσουν ένα μήνα η έχουν παρευρεθεί μόνο σε μια συνάντηση-προπόνηση μέσα στο μήνα.  Παραμένουν στην εφεδρεία για ένα μήνα και διαγράφονται οριστικά εάν δεν καταφέρουν μέσα σε αυτό το μήνα της εφεδρείας να γίνουν Ενεργά.  Όταν μπουν σε Εφεδρεία λαμβάνουν προειδοποιητικό email.Επισης οταν διαγραφουν Οριστικα παλι λαμβανουν email.

Ε. ΕΠΑΝΕΓΡΑΨΕΙΜΜΑ.Οταν ενα Μελος Διαγραφει με δικη του θεληση η υπαιτιοτητα και επιστρεψει μετα απο καιρο επαναεντασεται στην Ομαδα με τον βαθμο του Pvt.Φυσικα πρεπει να στειλει κανονικα Αιτηση Εγγραφης.Οταν καποιο Μελος εχει Τιμωρηθει με Διαγραφη απο την Ομαδα δεν μπορει να ξαναεγγραφει σε αυτην.

ΣΤ. ΕΠΙΤΙΜΑ: Για να γίνει κάποιος Επίτιμο μέλος πρέπει να έχει συμπληρώσει 3 χρόνια συνεχούς - Ενεργής παρουσίας στην ομάδα.  Του αποδίδεται αυτόματα το αντίστοιχο Μετάλλιο της ομάδας. Ως Επίτιμο μέλος, διατηρεί για πάντα τον βαθμό που είχε όταν σταμάτησε να είναι Ενεργό μέλος και έχει δικαίωμα να συμμετέχει στις εκδηλώσεις της ομάδας για πάντα σαν κανονικό μέλος.  Αν όμως δεν είναι Ενεργός δεν μπορεί να έχει Διοικητικό πόστο ουτε να Συμμετεχεδι σε Αγωνες της ομαδας.Οταν επενελθει σε ενεργη υπηρεσια μπορει να συμμετεχει οπως ολοι οι Αξιωματικοι σε μεχρι 4 Παιχνιδια.
 

ΑΡΘΡΟ 3.  ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΙΕΡΑΡΧΙΑ

Η ιεραρχία, έχει σκοπό να δείξει το έργο και την πρόσφορα του κάθε μέλους στην ομάδα κατά τη διάρκεια του χρόνου της παρουσίας του σε αυτήν με δίκαιο τρόπο.  Επίσης βοηθά στην άσκηση της διοίκησης, στην αποτελεσματικότητα και στην καλή λειτουργία.  Ο βαθμός του κάθε μέλους, εξαρτάται κυρίως από τον καιρό που είναι ενεργό Μέλος της ομάδας και όχι από την επίδοση του στα Game η από την παρουσία του γενικότερα στις δραστηριότητες του Οργανισμού .

Ανώτατο όργανο διοίκησης της ομάδας είναι το ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ (Α.Σ).  Σε αυτό συμμετέχουν ο Αρχηγός της ομάδας με 4 ψήφους, οι Υπαρχηγοί με 2 ψήφους ο καθένας και οι Διοικητές και Υποδιοικητες του κάθε Game-Division και του κάθε Department της ομάδας με 1 ψήφο ο καθένας.  Μπορούν να συμμετέχουν και οι Διοικητες Εκπαιδευσης , αλλά χωρίς δικαίωμα ψήφου.  Συντονιστής στο Α.Σ είναι ο Αρχηγός της ομάδας όταν λείπει αναλαμβάνει ο αρχαιότερος Υπαρχηγός.  Εκτός από τα προεπιλεγμένα θέματα που έχουν δημοσιευθεί στο αντίστοιχο topic στο φόρουμ και για τα οποία θα παρθούν αποφάσεις μεσώ ψηφοφορίας μπορούν να τεθούν και αλλά θέματα από τους παρευρισκόμενους για τα οποία όμως δεν μπορεί να γίνει ψηφοφορία άρα να παρθεί και απόφαση.  Το Α.Σ συγκαλείται κάθε πρώτη εργάσιμη μέρα του μήνα μια ώρα πριν από την αντίστοιχη Γενικη Συνάντηση.  Επίσης μπορεί να συγκαλείται έκτακτα από τον Αρχηγό η τους Υπαρχηγούς της ομάδας με την προϋπόθεση ότι θα έχει μπει η ανακοίνωση στο Calendar & στο Φόρουμ δυο 24ωρα πριν.

Με την λέξη Αρχηγείο εννοούμε τον Αρχηγό και τους  Υπαρχηγούς του Οργανισμού.
 

ΑΡΘΡΟ 4.  GAMES-DEPARTMENTS

Κάθε Game είναι ξεχωριστό ως προς τη Διοίκησή του, με μόνο περιορισμό ότι κανένας κανόνας του δεν μπορεί να είναι αντίθετος η να θίγει τα συμφέροντα της ομάδας η να μην συμφωνεί με τον Γενικό Κανονισμό της ομάδας.  Όσο μεγάλο βαθμό κι αν έχει κάποιο μέλος δεν μπορεί να αναμιχθεί στη Διοίκηση ενός συγκεκριμένου παιχνιδιού αν δεν ανήκει σε αυτή.  Σε αυτόν τον κανόνα εξαιρούνται ο Αρχηγός και οι Υπαρχηγοί όλης της ομάδας που μπορούν να ζητήσουν επεξηγήσεις και αναφορά από τους Διοικητές όλων των Game.

Κανένας Διοικητής η Υποδιοικητής δεν μπορεί να αλλάξει το προκαθορισμένο πρόγραμμα Συναντήσεων της ομάδας αν δεν πάρει την Έγκριση του Αρχηγού η του Υπαρχηγού της ομάδας.  Αυτό για να αποφεύγονται παρεξηγήσεις μεταξύ των Game.

Ο Αρχηγός της ομάδας ορίζει σε ποια Τουρνουά και πρωταθλήματα θα μετέχει η ομάδα και όχι οι Διοικητές.

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα συναντήσεων-προπονήσεων καθορίζεται από τον Αρχηγό και τους Υπαρχηγούς της ομάδας αφού λάβουν υπόψη τους τις προτάσεις όλων των Διοικητών.

 

ΑΡΘΡΟ 5.  ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΑΡΧΗΓΟΥ- ΥΠΑΡΧΗΓΩΝ- ΔΙΟΙΚΗΤΩΝ- ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ADMINISTRATORS

Α.ΑΡΧΗΓΟΣ: Είναι αυτός που ορίζει τους Διοικητές και Υποδιοικητές των διάφορων παιχνιδιών και Department  της ομάδας.  Ορίζει ποιοι υποψήφιοι θα γίνουν αποδεκτοί σαν Cadet από την ομάδα.  Ρυθμίζει και ελέγχει όλη τη λειτουργία της ομάδας ενώ είναι υποχρεωμένος να ζητάει την ετυμηγορία του ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ για στρατηγικής φύσης θέματα.  Σε όλες τις ψηφοφορίες έχει 4 ψήφους.  Εκλέγεται κάθε 4 χρόνια ύστερα από ψηφοφορία του Α.Σ και μπορεί να παυτεί από τη θέση του αν κατατεθεί επίσημη μομφή από τα ¾ των ψήφων του Α.Σ.

Β.ΥΠΑΡΧΗΓΟΙ: Είναι αυτοί που βοηθούν τον Αρχηγό στο έργο του, παρακολουθούν τις επιδόσεις και δραστηριότητες των διάφορων παιχνιδιών και Department  και ορίζουν όπως και ο Αρχηγός ποιοι υποψήφιοι θα γίνουν αποδεκτοί σαν Cadet από την ομάδα.Επισης κανουν Register τα Μελη μας στο Φορουμ και στις Διοργανωσεις ( Clanabse).  Σε όλες τις ψηφοφορίες έχουν 2 ψήφους. Εκλέγονται κάθε 4 χρόνια ύστερα από ψηφοφορία του Α.Σ και μπορούν να παυτούν από τη θέση τους ύστερα από πρόταση του Αρχηγού και ψηφοφορία στο Α.Σ.

Γ. ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ: Ορίζονται από τον Αρχηγό της ομάδας.  Είναι υπεύθυνοι για την πορεία του Game- Division  που διοικούν. Δίνουν αναφορά στον Αρχηγό η τους Υπαρχηγούς της ομάδας. Ειναι υπευθυνοι για τη Διοργανωση των Αγωνων.Φτιάχνουν τη σύνθεση της ομάδας στους Αγώνες και καθορίζουν τον τρόπο που θα γίνονται οι προπονήσεις. Είναι υποχρεωμένοι τέλος του μήνα να στέλνουν τις παρουσίες στο Αρχηγειο της ομαδας.Μπορούν να προτείνουν κάποιο Μέλος του Game- Department  που διοικούν για Μετάλλιο στο Α.Σ. Είναι Forum Moderator στο Game τους. Ενημερωνουν το Site για Νεα η Εξελιξεις σχετικα με το Game τους. Αντιπροσωπεύουν το Game τους στις Γενικές Συναντήσεις όλης της Ομάδας.  Μπορούν να αλλαχθουν  από το πόστο τους με απόφαση του Αρχηγού της ομάδας.

Δ.ΥΠΟΔΙΟΙΚΗΤΕΣ: Ορίζονται από τον Αρχηγό της ομάδας.  Βοηθούν τον Διοικητή στο έργο του.  Δίνουν αναφορά μόνο στον Διοικητή τους και όχι απευθείας στον Αρχηγό η τους Υπαρχηγούς της ομάδας. Είναι υπεύθυνοι για το Calendar και τον  Server του Game τους. Είναι υποχρεωμένοι να έχουν έτοιμο τον server του παιχνιδιού πάντα έτοιμο για τις προπονήσεις και τους αγώνες σε συνεργασία με το Τμημα Ερευνας & Τεχνολογιας.Ειναι Forum Moderator.  Μπορούν να προτείνουν κάποιο Μέλος του Game- Department  που διοικούν για Μετάλλιο στο Α.Σ. Αντιπροσωπεύουν το Game τους στη Γενικη Συνάντηση όλης της ομάδας αν απουσιάζει ο Διοικητής τους. Μπορούν να αλλαχθουν από το πόστο τους με απόφαση του Αρχηγού της ομάδας.

Ε.ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ: Ορίζεται και παύεται από τον Διοικητή του παιχνιδιού και πρέπει να γνωρίζει άριστα το παιχνίδι. Είναι αυτός που ελέγχει την πορεία των Trial Members  και αποφασίζει αν θα γινει Κανονικο Μελος η όχι.. Εκτελεί το πρόγραμμα εκπαίδευσης που του έχει δώσει η Ομάδα.Ενιοτε μπορει να αναλαβει και καποια απο τα καθηκοντα του Υποδιοικητη σχετικα με το site η τον server του παιχνιδιου.
 

ΑΡΘΡΟ 6.  ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ

Οι Προαγωγές δίνονται κάθε τρεις (3) μήνες στους Υπαξιωματικούς και κάθε έξι (6) μήνες στους Αξιωματικούς, μόνο όμως στην περίπτωση που έχουν συμπληρώσει τουλάχιστον 10 και 20 αντίστοιχα παρουσίες στην ομάδα στα ανάλογα χρονικά διαστήματα.

Κρίσεις για προαγωγές γίνονται ανά 3 μήνες δηλαδή κάθε 1η Ιανουαρίου (ΚΡΙΣΗ Α),1η Απριλίου (ΚΡΙΣΗ Β),1η Ιουλίου (ΚΡΙΣΗ Γ) και 1η Οκτωβρίου (ΚΡΙΣΗ Δ).

Μόλις η προαγωγή ανακοινωθεί στο site στον ειδικό Τομέα < ΠΡΟΑΓΩΓΕΣ>από το Αρχηγείο (Αρχηγός-Υπαρχηγοί) όλης της ομάδας ο προαγόμενος έχει δικαίωμα και την υποχρεωση να φορέσει τα καινούργια διακριτικά του(μπαίνουν στο nickname του).

Καποιος που δεν πηρε Προαγωγη εχει δικαιωμα ενστασις το οποιο σιατυπωνει με επιχειρηματα και το στελνει στο Αρχηγειο της Ομαδας.

Δεν θεωρείται προαγωγή η λήξη εκπαίδευσης κάποιου νέου Μέλους που από Cadet (Cdt ) γίνεται Private (Pvt ).  Αυτό απαιτεί την Συμμετοχή του σε 3 εκπαιδευτικές συναντήσεις και απλά την ανακοίνωση του Διοικητή του Game στο Μέλος το οποίο μπορεί πλέον να φοράει τα καινούργια διακριτικά.  Ο Διοικητής σε αυτή την περίπτωση στέλνει με email την προαγωγή στον ΑΡΧΗΓΟ και ΥΠΑΡΧΗΓΟ της ομάδας για να ενημερωθεί και το site.
 

ΑΡΘΡΟ 7.  ΜΕΤΑΛΛΙΑ

Για να πάρει κάποιο μέλος Μετάλλιο πρέπει να προταθεί στο Α.Σ μεσώ του φόρουμ της ομάδας από κάποιο Διοικητή η από τον Αρχηγό η τους Υπαρχηγούς της ομάδας.Στην επόμενη συνεδρίαση του Α.Σ η μεσω του Forum στο ειδικο πεδιο γίνεται ψηφοφορία και αποφασίζεται η απονομή η όχι.Το μετάλλιο υπογράφεται από τον Αρχηγό και τους Υπαρχηγούς της ομάδας και στέλνεται μεσώ email στον δικαιούχο από τον Αρχηγό.

Δεν χρειάζεται να γίνει πρόταση για τα Μετάλλια ,ΕΠΙΤΙΜΟΥ ΜΕΛΟΥΣ & ΑΡΙΣΤΕΙΑΣ αφού απονέμονται αυτόματα μετά το πέρας του ανάλογου χρόνου ενεργούς παραμονής στην ομάδα.
 

ΑΡΘΡΟ 8.  ΚΥΡΩΣΕΙΣ

Για να δεχτεί κάποιο Μέλος κάποια τιμωρία  η κύρωση πρέπει να ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία όπως και για τα Μετάλλια.
 

ΑΡΘΡΟ 9.  ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ

Για να προστεθεί η να αφαιρεθεί κάποιο Game η Department από την ομάδα πρέπει να γίνει πρόταση από τον Αρχηγό της ομάδας και μόνο αρμόδιο να αποφασίσει είναι το Α.Σ με πλειοψηφία φυσικά.
 

ΑΡΘΡΟ 10.  ΕΠΙΣΗΜΑ-ΦΙΛΙΚΑ MATCH

Οι όροι και οι κανόνες που διέπουν τα match της ομάδας (είτε είναι φιλικά είτε επίσημα) είναι:

1.Κανενα match δεν μπορεί να διεξαχθεί αν δεν έχει αναρτηθεί τουλάχιστον 24 ώρες πριν στο επίσημο Calendar της ομάδας. Για να μπει ένα match στο Calendar χρειάζεται να δοθεί άδεια από τον Αρχηγό η τους Υπαρχηγούς της ομάδας.  Κανένας Διοικητής δεν μπορεί να κλείνει match σε μέρες και ώρες που αλλά παιχνίδια της ομάδας έχουν την προγραμματισμένη τους προπόνηση.  Αυτό μπορεί να γίνει μόνο με την ¶δεια του Αρχηγείου της ομάδας.

2.Δεν νοείται match με λιγότερο αριθμό Μελών από 5.Αρα όσα μέλη επιθυμούν να συμμετέχουν σε 1vs1 η 2vs2 η 3vs3 η 4vs4 θα το κάνουν με δική τους ευθύνη και τελείως ατομικά (δεν θα φορούν τη στολή-tags της ομάδας)δεν θα αντιπροσωπεύουν δηλαδή σε καμία περίπτωση την ομάδα μας ,ενώ δεν μπορούν να χρησιμοποιήσουν τους server της ομάδας.  Σε αυτό τον κανόνα εξαιρούνται τα Game Στρατηγικής και οι εξομοιωτές που από τη φύση τους παίζονται με λίγα άτομα.

4.Για τη συγκρότηση των ομάδων που θα κατεβαίνουν κάθε φορά σε ένα επίσημο η φιλικό match κριτήρια για να συμμετέχει κάποιος είναι:

α.H  πιστοποιημένη διαθεσιμότητα του.  Ποιος έχει δηλώσει δηλαδή ότι είναι σίγουρος μέχρι την προηγούμενη μέρα του Αγώνα.
β. Ο αριθμός των προπονήσεων που έχει έρθει τον τελευταιο μηνα πριν τον αγώνα. Γι’ αυτό, είναι πολύ σημαντικό να κρατούνται παρουσίες σε κάθε προπόνηση.
γ. Η πειθαρχία και η ομαδικότητα που δείχνει.
δ. Το skill.
Φυσικά τον τελικό λόγο για την κατάρτιση της ομάδας τον έχει ο Διοικητής.
 

ΑΡΘΡΟ 11.  ΚΑΝΟΝΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ

Σε κάθε συνάντηση επίσημη η ανεπίσημη την Διοίκηση αναλαμβάνει και ρυθμίζει τη συζήτηση το μέλος με το μεγαλύτερο βαθμό.  Αν υπάρχουν Μέλη με τον ίδιο βαθμό,  αναλαμβάνει ο παλαιότερος.  Επίσης φροντίζει για την διατήρηση της τάξης έτσι ώστε να προλαμβάνονται αντεγκλήσεις και διαξιφισμοί.  Αυτό είναι πολύ σημαντικό ώστε να αποφεύγονται κόντρες η καθυστερήσεις που προκύπτουν όταν κάποιο μέλος αναφέρεται σε θέμα άσχετο με αυτό που έχει ορισθεί η όταν κάποια Μέλη είναι εριστικά και προκαλούν τα αλλά.  Δεν μπορεί ο καθένας να αναφέρεται όπου αυτός νομίζει και να συζητάει πράγματα άσχετα με τα θέματα της ημέρας.

Κανένα μέλος δεν μπορεί να συμμετέχει σε κάποιο Τουρνουά η project που έχει σχέση με τα Game που ασχολείται και που διοργανώνει κάποιος εκτός ομάδας αν πρώτα δεν πάρει την άδεια από το Αρχηγείο (Αρχηγό και Υπαρχηγούς).

Δυο Μέλη δεν μπορούν να έχουν το ίδιο η Ομοιο Nickname αυτός που ήρθε πιο αργά στην ομάδα είναι υποχρεωμένος να το αλλάξει. Το nickname θα αποτελείτε μόνο από Λατινικούς χαρακτήρες και το πρώτο γράμμα θα είναι κεφαλαίο. Για να αλλάξει ένα Μέλος nickname πρέπει να το ζητήσει από τον Διοικητή του Παιχνιδιού που ανήκει. Ο Διοικητής  ενημερώνει τον Αρχηγό η τους Υπαρχηγούς της ομάδας που παίρνουν και την τελική απόφαση.

Απαγορεύεται αυστηρά σε οποιοδήποτε Μέλος της ομάδας να κατέχει η να διατηρεί δικό του Server σε κάποιο από τα παιχνίδια που έχει η που θα έχει η Ομάδα στο Μέλλον.  Όλα τα Μέλη στις προπονήσεις και στους Αγώνες θα χρησιμοποιούν υποχρεωτικά μόνο τους server της ομάδας.

Απαγορεύεται μέλος να είναι ταυτόχρονα και σε άλλη ομάδα(clan) η οποία υποστηρίζει Έστω και ένα ίδιο παιχνίδι(game) που έχει και η δική μας ομάδα.  Εκτός κι αν αυτή η ομάδα είναι Παράρτημα της Δικής μας.

Μπορεί να είναι σε άλλη ομάδα σε παιχνίδια που δεν υποστηρίζονται από τη δική μας ομάδα, αλλά θα το έχει πει στο Διοικητή του Game που ανήκει.  Σε ειδικές περιπτώσεις και κατόπιν ΑΙΤΗΣΕΩΣ του αποφασίζει σχετικά το ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.

Τα Μελη ειναι υποχρεωμενα να φορανε τη Στολη τους (Tags) παντα οταν ειναι σε καποιο Server και παιζουν.
 

ΑΡΘΡΟ 12.  ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

Η Γενική Συνάντηση όλων των Μελών της ομάδας πραγματοποιείτε κάθε πρώτη εργάσιμη μέρα του Μήνα στο TeamSpeak σε ώρα που ορίζεται από τον Αρχηγό και πρέπει να παρευρίσκονται όλα τα Μέλη.  Στη Γενικη Συνάντηση ο Αρχηγός οι Υπαρχηγοί και οι Διοικητές όλων των Παιχνιδιών και των Department της ομάδας ενημερώνουν τα υπόλοιπα Μέλη για τις εξελίξεις.  Τη συζήτηση ρυθμίζει ο Αρχηγός η κάποιος από τους Υπαρχηγούς της ομάδας.
 

ΑΡΘΡΟ 13.  ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ

Η Ομάδα μας ανήκει είναι τμήμα του Μεγάλου Οργανισμού EUROPEAN OPERATION FORCES.  Φυσικά είναι αυτόνομη και ακολουθεί δική της πορεία.  Ο Αρχηγός και οι Υπαρχηγοί του μητρικού Οργανισμού μπορούν να συμμετέχουν στη Διοίκηση της Ομάδας από οποιοδήποτε πόστο.
 

ΑΡΘΡΟ 14.  ΚΑΝΟΝΕΣ FORUM

To Forum είναι ο κατεξοχήν τόπος επικοινωνίας των Μελών αλλά και επισκεπτών της ομάδας, γι’ αυτό το λόγο όλοι πρέπει να τον φροντίζουν και να τον σέβονται.  Σε άλλη περίπτωση μπορεί να δεχτούν κυρώσεις. Απαγορεύετε το Spamming καθώς και απαντήσεις τύπου e-motion (φατσούλες) ή απλές λέξεις χωρίς ιδιαίτερο νόημα. Ανάλογα post θα διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση.

Γράφουμε μόνο Ελληνικά. Κάθε post που δεν θα είναι γραμμένο στα Ελληνικά (διόρθωση) θα σβήνεται χωρίς προειδοποίηση. Εξαίρεση δεν αποτελούν οι πληροφορίες από τα επίσημα site των παιχνιδιών τα οποία κατά καιρούς ανακοινώνουν σημαντικές πληροφορίες. Για την ενημέρωση των μελών  για οποιοδήποτε παιχνίδι να αναγράφετε το αντίστοιχο link που οδηγεί στην κάθε σελίδα.

Δεν βρίζουμε δεν ειρωνευόμαστε και γενικά δεν έχουμε άπρεπη συμπεριφορά,  Aν υπάρχουν τέτοια post οι Admins του Forum μπορούν να τα σβήσουν χωρίς προειδοποίηση. Τα post να γίνονται στις αντίστοιχες θεματικές ενότητες και ΟΧΙ σε άσχετα σημεία τα οποία δεν έχουν καμία σχέση με το θέμα.(Παραιτήσεις – Multimedia κλπ).

Κανένας δεν μπορεί να αλλάξει η να προσθέσει θέματα στο Forum της ομάδας αν δεν έχει την έγκριση του Αρχηγού.
 

ΑΡΘΡΟ 15.  CHEAT

Απαγορεύεται αυστηρά η χρησιμοποίηση οποιουδήποτε cheat από τα Μέλη της ομάδας είτε παίζουν σε servers της ομάδας είτε σε άλλους. Δεν επιτρέπεται η χρησιμοποίηση τους ούτε υπό μορφή αστείου. Οι παραβάτες τιμωρούνται πολυ αυστηρα την πρωτη φορα και αν πιαστουν και δευτερη φορα τιμωρουντε με οριστικη αποπομπή από την ομάδα. Προυποθεση για την Τιμωρια ειναι να υπαρχουν αποδειξεις και οχι απλες ενδειξεις.
 

ΑΡΘΡΟ 16.  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ

Αυτός ο Κανονισμός έχει το ρόλο του Συντάγματος γι’ αυτό το λόγο, για να αλλάξει η να προστεθεί ή να αφαιρεθεί κάποιο άρθρο απαιτείται η απόφαση του Ανώτατου Συμβουλίου με Απόλυτη Πλειοψηφία 100%

ΟΜΑΔΑ GROF

Οι Ελληνικές Δυνάμεις Επιχειρήσεων GREEK OPERATION FORCES GROF, ιδρύθηκαν τον Δεκέμβριο του 2003 από τους Παντελη "Zenko" και Αρη "Olympus", σε μια προσπάθεια να συνενωθούν οι Έλληνες gamers σε μια μεγάλη οργανωμένη κοινότητα, με στόχο την ψυχαγωγία αλλά και την οργανωμένη ελληνική παρουσία και συμμετοχή σε παγκόσμια virtual πρωταθλήματα.

Διαβάστε περισσότερα... 


http://www.nike.com/gr/el_gr/
https://dombaishop.com/
Η αποστολή της Dombai Sports είναι να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας και αισθητικής στις καλύτερες τιμές κάνοντας τους πελάτες μας να αισθάνονται πραγματικοί αστέρες του αθλητισμού.
http://www.myservices.gr
http://www.inspot.gr/
http://www.google.com