Συνέντευξη του αρχηγού της GROF CS:GO Team στο CowboyTV


Η ακόλουθη συνέντευξη δόθηκε στο CowboyTV στις 11/04/2016 από τον αρχηγό της GROF CS:GO Team:

"Πριν από μερικές μέρες, σε άρθρο το οποίο παρείχε αποκλειστικά το site μας, γνωρίσατε τους Greek Operation Forces και πιο συγκεκριμένα την νέα τους ομάδα CS:GO. Εμείς μιλήσαμε με τον αρχηγό της ομάδας, Χρήστο “Dakillah” Ντζαμάρα και σας παρουσιάζουμε όλα όσα μας είπε σε μια συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

Καλησπέρα Χρήστο, πες μας λίγα λόγια για σένα.

Καλησπέρα και ευχαριστώ που μου δώσατε την ευκαιρία να πω μερικά πράγματα για μένα και το team μου. Με λένε Χρήστο Ντζαμάρα είμαι 30 χρονών και μένω στην Αθήνα. Τις πρωινές ώρες δουλεύω σαν ελαιοχρωματιστής και στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με το CSGO εδώ και ένα χρόνο σχεδόν.

Πες μας λίγα λόγια για τους Greek Operation Forces. Πώς αποφασίσατε να δημιουργήσετε την GROF;

Οι GROF γενικά είναι ένας μεγάλος και γνωστός οργανισμός gaming στην Ελλάδα και έχει teams σχεδόν σε όλα τα γνωστά games όπως CSGO,DOTA,LOL,COD,ARMA 3 κλπ. Οι GROF και συγκεκριμένα η manager τους Ρέα με πλησίασαν πριν περίπου 6 μήνες 
και μου ζήτησαν να κάνω ένα team στο CSGO που θα είναι σοβαρό και με πολύ practise θα προσπαθήσει να φτάσει ψηλά σε απόδοση και achievements.

Πόσο εύκολο ή δύσκολο είναι να δημιουργήσεις μια σοβαρή ομάδα που θα έχει όλα τα χαρακτηριστικά για να μπορεί να ανέβει;

Γενικά στην Ελλάδα το CSGO αυτή τη στιγμή νομίζω ότι είναι πιο πάνω από πότε και δεν νομίζω ότι είναι δύσκολο να γίνει μια ομάδα που θα πρωταγωνιστεί. Κατά την γνώμη μου μια καλή ομάδα πρέπει να έχει άτομα που θέλουν να γίνουν καλύτεροι βλέποντας demos, παίρνοντας ιδέες από pro players, να ασχολούνται με το aim τους αρκετές ώρες,
να κάνουν 4 με 5 φόρες τη βδομάδα pracc από 5 με 6 ώρες να είναι πάνω απ’όλα φίλοι.

Ποιο πιστεύεις είναι το δυνατό και ποιο το αδύναμο σημείο της ομάδας σας μέχρι τώρα; Κάθε πότε κάνετε practise;

Το δυνατό σημείο στην ομάδα μας είναι ότι προσπαθούμε συνέχεια να γινόμαστε καλύτεροι και σίγουρα το ότι είμαστε φίλοι, όχι μόνο πίσω από τις οθόνες άλλα και real life. Αδύναμο σημείο δεν μπορώ να σκεφτώ αυτή τη στιγμή,πάντως σίγουρα μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι.Practise κάνουμε 5 φορές την βδομάδα από 5-6 ώρες.

Υπάρχουν χορηγοί οι οποίοι σας υποστηρίζουν; Ποιοι είναι οι στόχοι σας για το μέλλον;

Ναι, υπάρχουν χορηγοί που μας υποστηρίζουν όπως τα inSpot,η Nike,η JCB και η NITRADO.Οι στόχοι μας για το μέλλον είναι πρώτα απ’όλα να γίνουμε όσο το δυνατόν καλύτεροι ώστε να είμαστε top στην Ελλάδα και να μπορούμε να διακριθούμε και εκτός συνόρων.

Τέλος, που μπορούν να σας βρουν όσοι ενδιαφέρονται, στα social media? Υπάρχει κάτι που θα ήθελες να πεις στον κόσμο;

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να μας βρουν lan στα inSpot Χαλανδρίου και στο διαδίκτυο στη σελίδα www.grof.gr και στο facebook την σελίδα GROF – Greek Operation Forces.Στον κόσμο έχω να πω ότι έχουν να δουν πολλά περισσότερα πράγματα από μας στο μέλλον!

Σε ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σου, καλή επιτυχία!"

angelgraph
By angelgraph on April 11, 2016 04:16PMΣχόλια - Παρατηρήσεις

LionQueen

Woaw..!!!

πρίν 5 χρόνια
KanTafis

Hype!!!

πρίν 5 χρόνια

Σχολιάστε το άρθρο...

Πείτε μας πόσο κάνει 6 + 4?

Περισσότερα Άρθρα